O Prostoru

Dobrodošli u Prostor Miljenko Dereta, inspirativni multimedijalni ambijent osnovan krajem 2019. godine od strane Građanskih inicijativa, smešten u srcu Donjeg Dorćola.

Naša vizija je posvećena negovanju dinamičnog prostora, stručno dizajniranog kako bi zadovoljio potrebe aktivista, neformalnih grupa, udruženja i poslovne zajednice u potrazi za savršenim mestom za svoje aktivnosti i događaje.

Zašto Prostor?

Bez obzira na obim vašeg okupljanja, bilo da je reč o malom sastanku sa nekoliko kolega, interaktivnoj radionici za 15-20 učesnika ili velikoj konferenciji i koktel zabavi sa stotinu gostiju, mi smo tu da vam pružimo sve što vam je potrebno. 

Naš inkluzivan i prijatan Prostor garantuje pristupačnost bez ikakvih prepreka. Ponosimo se stvaranjem okruženja koje slavi raznolikost i osigurava jednake mogućnosti za sve.

Prepustite nam sve detalje – od aranžmana nameštaja do ukusnih ketering opcija – i usredsredite se isključivo na uspeh vašeg događaja. Naša ekipa stručnjaka vodi brigu o svakom segmentu, osiguravajući da ništa ne bude prepušteno slučaju.