INAT centar – Beograd

O organizaciji

Oblast rada: Humanitarna pomoć

Grad: Beograd


Kontakt

Kontakt osoba iz organizacije: Milena Milićević

Mejl kontakt osobe: partner@inatcentre.com


Aktivnosti organizacije u narednom periodu

Međunarodna konferencija INAT samit početkom oktobra 2020. godine posvećena inovacijama, IT tržištu rada u Srbiji i regionu kao i pomaganju mladim talentima u zapošljavanju; u međuvremenu manji onlajn IT događaji, druženja, vebinari, paneli i konferencije, kao i aktivacije i izazovi.


Potrebe u narednom periodu

Predavači iz određenih oblasti IT-a, biznisa, zapošljavanja mladih, kao i očuvanja fizičkog i mentalnog zdravlja, mudrog korišćenja tehnologije. Takođe, potreban je i besplatan pristup određenim tehnologijama za onlajn povezivanje i vebinare. Pre organizovanja onlajn događaja biće potrebna i podrška u oglašavanju i prosleđivanju informacija da je taj događaj relevantan za javnost. Četvrta oblast gde je potrebna podrška je istraživanje otvorenih konkursa i projektnih fondova dostupnih za njihovu oblast delovanja (u uslovima prevencije epidemije), kao i proširenje baze donatora.


Oblasti u kojima organizacija može pružiti podršku

Drugim organizacijama civilnog društva mogu pružiti podršku u povezivanju sa biznis sektorom i sektorom formalnog i neformalnog obrazovanja za mlade i odrasle u Srbiji, kao i mapiranjem potreba ovih stejkholdera. Mogu povezati organizacije civilnog društva iz Srbije sa relevantnim OCD partnerima i konsultantima iz regiona (Hrvatska, Crna Gora, Makedonija, BiH). Ove organizacije mogu postati partneri na regionalnim i međunarodnim projektima, a deluju u oblasti IT-a, jačanja kapaciteta mladih, obrazovanja, socijalne ključenosti i Ciljeva održivog razvoja. Treća oblast u kojoj mogu pružiti podršku tiče se kreiranja novih poslovnih modela, poboljšanja produktivnosti timova, upravljanja motivacijom i stresom, kao i mobilisanjem zajednice za potrebe domaćih organizacija. Takođe, možemo pomoći organizacijama iz Srbije u kreiranju marketinškog plana i komunikacione strategije ka postojećim ciljnim grupama i široj javnosti, uzimajući u obzir stanje krize i potrebe javnosti za pozitivnim vestima i međusobnom podrškom.