Naša kuća – Udruženje za pomoć osobama ometenim u razvoju – Beograd

O organizaciji

Oblast rada: Humanitarna pomoć

Grad: Beograd


Kontakt

Kontakt osoba iz organizacije: Anica Spasov

Mejl kontakt osobe: anicaspasov@gmail.com


Aktivnosti organizacije u narednom periodu

Zbog novonastale situacije, do daljnjeg smo obustavili rad dnevnog boravka za osobe sa smetnjama u razvoju, nastavljamo sa našom aktivnošću pripreme i dostave toplih obroka ugroženim kategorijama, u vrlo redukovanom obimu zbog ograničenih resursa kojima raspolažemo, kao i održavanje naše hidroponske proizvodnje povrća koja je svedena na tehnološki minimum. Usluge keteringa i izrade kartonske ambalaže su potpuno obustavljene do daljnjeg.


Potrebe u narednom periodu

Ono što je najvažnije je opstanak našeg Udruženja, s obzirom na naše skromne finansijske resurse, on je doveden u pitanje. Neophodno nam je da obezbedimo minimalne plate za zaposlene od kojih zavisi rad naše organizacije. Dodatna sredstva su nam potrebna da bismo povećali obim proizvodnje i dostave toplih obroka.


Oblasti u kojima organizacija može pružiti podršku

Usluga pripreme i dostave toplih obroka starijim i socijalno ugroženim licima, kao i drugim osobama kojima je limitirano kretanje, te stoga ono što nam je neophodno je finansijska pomoć donatora ili omogućen pristup tržištu na kojem bi naši obroci mogli biti plasirani.