Unija srednjoškolaca Srbije (UNSS) – Beograd

O organizaciji

Oblast rada: Informisanje

Grad: Beograd


Kontakt

Kontakt osoba iz organizacije: Aleksandar Nikolić

Mejl kontakt osobe: aleksandar@unss.org.rs


Aktivnosti organizacije u narednom periodu

Program #VanrednoObrazovanje, online debate srednjoškolaca, istraživanje o kvalitetu sprovođenja obrazovnih programa tokom vanrednog stanja, intervjui sa nastavnicima, roditeljima i učenicima. 28.04. Rade na programu VandrednoObrazovanje, gde objavljuju informacije u vezi sa nastavom na daljinu. Spremaju istraživanje sa asocijaciojom roditelja i nastavnika za Ministarstvo prosvete vezano za stavove roditelja, a u planu je istraživanje o stavovima nastavnika. U okviru programa VandrednogObrazovanja pripremaju i objavljuju resurse na njihovoj stranici (onlajn alate, programe, aplikacije...).


Potrebe u narednom periodu

Povezivanje sa nastavnicima i roditeljima (ukoliko sarađuju sa njima) zainteresovanim da odgovore na neka pitanja ili napišu kratak tekst, online naloge za webinare za veći broj ljudi, kontakte lokalnih medija, informacije o tome kako se nastava realizuje u njhovim lokalima.


Oblasti u kojima organizacija može pružiti podršku

Deljenje svih materijala/aktivnosti koje organizacije realizuju u ovom periodu za mlade, pristup Office365 platformi/serveru UNSS-a, mreža 190 srednjiih škola (uključujući nastavnike i učenike), 37 lokalnih organizacija prijatelje dece koje imaju ekspertizu u različitim poljima.